Lydhealing med klangskåle

​​Menneskets harmoni med sig selv og sin omverden er under konstant udfordring på grund af dagligt stress og forskellige omstændigheder i livet.
​​

Mindsker stress og øger dit velværd

Med klangmassage er det muligt at opløse hverdagsstresset, at løfte stemningen og slippe bekymringer, usikkerhed og blokeringer. Denne frigørelse er god basis for at styrke en sund selvfølelse.

Klangmassage kan også kaldes for cellemassage. Kroppen består af ca. 80% væsker, og vibrationerne fra klangskålene forplanter sig i koncentriske bølger gennem væskerne i kroppen og påvirker hver eneste celle.​

Du oplever at synke ind i en behagelig tilstand af væren – du oplever ro og klarhed i hovedet – og at hverdagsstressen bliver opløst.
​​
Du skal vælge klangmassage og healing, hvis du føler dig træt og udbrændt, er stresset og urolig, har smerter i kroppen, og hvis du har lyst til at forkæle dig selv.
​​9_104
I klangmassagen arbejder jeg med flere forskellige størrelser skåle, som slås an, mens de står forskellige steder på kroppen. Vibrationerne fra skålene skaber massage af alle celler i kroppen, så du får en dyb, behagelig og afspændende behandling. I behandlingen skal du ikke forholde dig til at have hænder på din krop som i massage, men derimod til en smuk lyd af skålene, når de spiller sammen. Lyden er meget behagelig og mild.​

Behandlingen starter og slutter med healing efter dit behov.